Tipi Camp Educa - Aula de natura

14 Apr 2017

 

Ampliem espai i oferta lúdica i pedagògica al campament apostant per la vesant ambiental educativa: neix Tipi Camp Educa. Una aula de natura experimental i orgànica ón trobaràs un àmpli ventall d´oferta educativa en l´àmbit ambiental.

El nostre projecte educatiu consta d´activitats a l´aula i al medi, visites, treballs de camp, rutes guiades, turisme familiar, exposicions itinerants, tasques de divulgació, recerca i conservació, estudi de la flora i fauna de la regió... adaptat a totes les edats i obertes a tot el públic interessat.

 

Disposem de propostes educatives especialitzades per escoles i també organitzem casals, colònies i jornades de tallers.

Turisme familiar: Vens a allotjar-te als tipis en família? consulta les nostres activitats guiades i tallers per a nens i joves!

 

Si tens ganes de  descobrir el món que ens envolta des del prisma de l´Educació Ambiental i vols participar en algun dels nostres tallers segueix-nos al blog o contacta i t´informarem!

mail: holatipicamp@gmail.com

whatsapp: 626821149

www.holatipicamp.com

Cada tros de terra, és sagrat per al meu poble, cada platja sorrenca, cada boira en els boscos foscos, cada prat, cada insecte i el seu brunzit. Tots ells són sagrats en el record i en l'experiència del meu poble "
Cap de la Tribu Suwamish

 

 

 

 

 

 

Comparteix!
M´agrada
Please reload

Entrades destacades

Metamorfosis fascinants II

July 2, 2019

1/2
Please reload

Entrades recents

April 17, 2017

Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Please reload

Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square